תקנות תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל
דרישות כבאות- 4.2ב - מזנון
מפרט אחיד 4.2א - בית קפה, מסעדה
הנחיות בנושא תנאי תברואה נאותים למרכולים2011
הנחיות לטיפול וייצור למכירה במקום של בשר ובעלי כנף באיטליזים, אפריל 2016
מדריך משרד הבריאות להוצאת רישיון יצרן
דרישות כיבוי אש למסעדה
פריט 4 6 ו- -עיבוד מזון קטן (המשרד להגנת הסביבה)
פריט 4 6ו-מזון- עיבוד מן החי ומן הצומח מתחת ל-50 טון (המשרד להגנת הסביבה)
פריט 4.2ג- הכנת מזון למכירה ושליחה מחוץ לבית העסק