• תקנות תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל
  • דרישות כבאות- 4.2ב - מזנון
  • מפרט אחיד 4.2א - בית קפה, מסעדה
  • הנחיות בנושא תנאי תברואה נאותים למרכולים2011
  • הנחיות לטיפול וייצור למכירה במקום של בשר ובעלי כנף באיטליזים, אפריל 2016
  • מדריך משרד הבריאות להוצאת רישיון יצרן
  • דרישות כיבוי אש למסעדה
  • פריט 4 6 ו- -עיבוד מזון קטן (המשרד להגנת הסביבה)
  • פריט 4 6ו-מזון- עיבוד מן החי ומן הצומח מתחת ל-50 טון (המשרד להגנת הסביבה)
  • פריט 4.2ג- הכנת מזון למכירה ושליחה מחוץ לבית העסק